Kniha přání a stížností (a pochval)

Diskuze o článcích na webu ExtraHardware.cz, nápady na vylepšení serveru

Re: Kniha přání a stížností (a pochval)

Příspěvekod Lukáš V. » úte 02. úno 2010 0:46:50

Už by to mělo být ok. Proběhla aktualizace fóra na novější verzi a objevilo se několik problémů, které budu muset ještě vyřešit.

Zatím doporučuju přepnout na styl Prosilver, který je zatím asi nejvíce vyladěný (platí to pro těch asi 200 lidí, kteří používají jiný styl).

Nakonec zřejmě zruším Proextra (stejně pořád není dokončený) a Subsilver2.

Cnews - Denní zpravodajství ze světa IT | Cnews Twitter | Sestava | CSFD | Steam
Můj Twitter

Necitujte celé předchozí příspěvky, neštvěte mě s userbary a barevnými podpisy.
Lukáš V.
Administrátor

Příspěvekod JejKey » úte 02. úno 2010 6:22:33

Subsilver2 prosím nerušit, jedinej vzhled připomínající aspoň trochu standartní phpbb...
Ale po aktualizaci fora v něm pod Operou vidím pár věcí dvakrát - např. pod postem linky na profil, SZ a citaci...
My ex...: E2200@1,6/3 GHz@1,25V|AC Freezer 7 Pro@900rpm|2×2 GB 1066@CL5@2,1|ASUS P5K WS|Sapphire Ultimate 4670 passive&undervolted|WD5000AAKS@gumičky|FSP500-60GLN+ZM-F3@725rpm|bigtower ® by JejKey (w/2x Acutake 120 mm&Xilence 80 mm@5V)|Win2k3 SP2||NEC 2070NX
NTB: MSI GT628-636X CZ - T6600@1,2/2,5GHz|2×2 GB DDR3|nVidia GeForce GTS 160M (168/338/200~600/1500/1600)|ST9500420AS|WD5000AAKS@ICY BOX IB-110StUS2|Win2k3 SP2 R2||15,4" 1680×1050 Samsung + NEC 2070NX
JejKey
VIA C7

Příspěvekod Lukáš V. » úte 02. úno 2010 10:04:23

Připomínat ho může, ale ale u nás jsem nikdy staré phpbb, phpbb2 nepoužívali :) Navíc podobného uspořádání (vlastně z něj vychází) je Black Pearl.

Cnews - Denní zpravodajství ze světa IT | Cnews Twitter | Sestava | CSFD | Steam
Můj Twitter

Lukáš V.
Administrátor

Příspěvekod Lazar » úte 02. úno 2010 10:17:16

Logo Extrahardware.cz ve foru umoznovalo snadno prejit na hlavni stranku magazinu EHW. Nyni ukazuje na forum. Je to tak spravne?
Lazar
AMD Phenom II X4

Příspěvekod Lukáš V. » úte 02. úno 2010 10:18:26

Není, v průběhu dnešního dne se pokusím všechny problémy opravit. Díky za pochopení.

Můj Twitter

Lukáš V.
Administrátor

Příspěvekod JejKey » úte 02. úno 2010 11:48:03

Lukáš V. píše:Připomínat ho může, ale ale u nás jsem nikdy staré phpbb, phpbb2 nepoužívali :) Navíc podobného uspořádání (vlastně z něj vychází) je Black Pearl.

To ano, ale ty barvy písma jsou IMHO hrozny, jediná přijatelná na tmavym pozadí je bílá/světle šedá... Žlutá/oranžová/červená fakt ne.

BTW nešlo by zprovoznit "sekci" Rychlá odpověď úplně vespod stránky s threadem? Zrovna tahle IMHO šikovná věc v Subsilver2 je a v BlackPearl ne...
My ex...: E2200@1,6/3 GHz@1,25V|AC Freezer 7 Pro@900rpm|2×2 GB 1066@CL5@2,1|ASUS P5K WS|Sapphire Ultimate 4670 passive&undervolted|WD5000AAKS@gumičky|FSP500-60GLN+ZM-F3@725rpm|bigtower ® by JejKey (w/2x Acutake 120 mm&Xilence 80 mm@5V)|Win2k3 SP2||NEC 2070NX
NTB: MSI GT628-636X CZ - T6600@1,2/2,5GHz|2×2 GB DDR3|nVidia GeForce GTS 160M (168/338/200~600/1500/1600)|ST9500420AS|WD5000AAKS@ICY BOX IB-110StUS2|Win2k3 SP2 R2||15,4" 1680×1050 Samsung + NEC 2070NX
JejKey
VIA C7

Příspěvekod Lukáš V. » úte 02. úno 2010 12:06:47

Mám to v ToDo listu. Jako prvním musím dokončit úpravy v Prosilveru, protože ten používá nejvíce lidí.

Můj Twitter

Lukáš V.
Administrátor

Příspěvekod Senik » úte 02. úno 2010 12:07:41

Jde něco udělat s položkou "Registrován" pod avatarem, resp nějak ji zneviditelnit? Vím, že u Prosilver jsem to ještě nedávno neměl, nastavení jsem prolezl a nic jsem nenašel (třeba jsem hledal blbě), a když přepnu na Blackpearl, tak tam tahle položka není.

edit: to byl fofr, díky moc :up1:
Obrázek || Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho!
Senik
Transmeta Crusoe

Příspěvekod whiskas » úte 02. úno 2010 19:44:30

Nejak blbne pridavane komentarov :(
Nefunguju smajlici a podobne .
Obrázek
whiskas
AMD Sempron

Příspěvekod whiskas » sob 06. úno 2010 20:07:20

Viem ze to sem asi velmi nepatri,ale na extrawindows.cz sa mi nezobrazuju ziadne komentare :|
Obrázek
whiskas
AMD Sempron

Příspěvekod Mirek Jahoda » sob 06. úno 2010 21:29:46

Honza Polzer prováděl sloučení databází uživatelů. Na ExtraWindows a ExtraNotebook by mělo být nyní možné přihlášení pod stejným uživ. jménem a heslem jako na ExtraHardware. Je možné, že ještě narazíte na nějaké mouchy, takže je klidně i přímo sem reportujte a pokusíme se je vyřešit (včetně toho, aby si prohlížeč pamatoval společné přihlášení).
Mirek Jahoda
Administrátor

Příspěvekod whiskas » sob 06. úno 2010 21:49:18

OMG,vcera som sa na extrawindows registroval :rofl:
Preco som len nepockal :)

//mohli by ste teda učet s menom Whiskas (velke W ) zmazat pls? :)

//hm,je to na jeden email,takze existuje iba whiskas s malym w :)
Obrázek
whiskas
AMD Sempron

Příspěvekod Maxiorel » ned 07. úno 2010 0:59:30

Zdravím všechny. Komentáře na ExtraWindows jsou zpátky, je však možné, že u některých uživatelů dojde ke špatnému napárování komentářů k jejich účtu, s čímž bohužel nejde nic moc dělat.
Maxiorel
VIP

Příspěvekod Lazar » stř 10. úno 2010 15:13:53

Neslo by ve Foru pred/za Zobrazit vase prispevky, nebo jinam, pridat Zobrazit vase vlakna? Ktere by zobrazilo vlakna zalozena prihlasenym uzivatelem? Treba by to prispelo k tomu, ze by uzivatele nezakladali opakovane vlakna na stejne tema a pokracovali v predchozich. Nebo jiz existuje moznost dohledat temata zalozena konkretnim uzivatelem?
Lazar
AMD Phenom II X4

Příspěvekod Onecar » stř 10. úno 2010 15:18:07

Tenhle odkaz vyplivne mnou založená témata na serveru:

search.php?keywords=&terms=all&author=Onecar&sc=1&sf=titleonly&sk=t&sd=d&sr=topics&st=0&ch=0&t=0&submit=Hledat

Je to jen o správném zaškrtnutí správných voleb na stránce Hledat. Kdybys nevěděl, jak na to (o čemž pochybuji), mohu poskytnout screenshot.
„Pokud je ateismus náboženství, je poté zdraví forma nemoci a pleš barva vlasů.“
Onecar
Redaktor

Příspěvekod Unlimited_Killer » stř 10. úno 2010 15:23:01

Nebo lze nahradit za nick Onecar svůj. :)
Obrázek Obrázek Obrázek
It's not a bug, it's a feature!
Unlimited_Killer
Intel Pentium MMX

Příspěvekod Onecar » stř 10. úno 2010 15:24:05

Jo, to mi došlo taky, ale trochu pozdějc (to je tak, jak dělám víc věcí naráz).
„Pokud je ateismus náboženství, je poté zdraví forma nemoci a pleš barva vlasů.“
Onecar
Redaktor

Příspěvekod Lazar » stř 10. úno 2010 15:34:27

Diky, nevsiml jsem si te moznosti hledat retezec pouze v prvnim prispevku tematu.
Lazar
AMD Phenom II X4

Příspěvekod vanDave » pát 12. úno 2010 19:13:51

Pokud by to šlo, tak bych uvítal prohození tlačítek Odeslat a Upravit v editoru, při klasické odpovědi je Odeslat vpravo. Díval jsem se na jiné fórum a taky to u rychlý odpovědi mají vpravo. Dík.

OT: Není nic horšího (přeháním), než když nějaký programátor free programu prohodí tl Storno a Ok, anebo to ještě líp pojmenuje jinak, než je obvyklý.
Naposledy upravil vanDave dne sob 13. úno 2010 13:00:47, celkově upraveno 2
Dal bych si pivo, protřepat, nemíchat. Henry Propper v Pár Pařmenů. :D
Prodám: Webku Logitech C250 a bílou myš s modým nasvícením Acutake white Vše v záruce. Myš pouze rozbalená a vyzkoušená.
vanDave
Moderátor

Příspěvekod Jirk4 » pát 12. úno 2010 23:08:35

Ja bych uvital jeste tlacitko Nahled :oops: :D
Jirk4
AMD Athlon 64

Příspěvekod dev » úte 16. úno 2010 21:08:29

vanDave píše:Pokud by to šlo, tak bych uvítal prohození tlačítek Odeslat a Upravit v editoru, při klasické odpovědi je Odeslat vpravo. Díval jsem se na jiné fórum a taky to u rychlý odpovědi mají vpravo. Dík.

OT: Není nic horšího (přeháním), než když nějaký programátor free programu prohodí tl Storno a Ok, anebo to ještě líp pojmenuje jinak, než je obvyklý.

Za to bych se také přimlouval...
Obrázek
dev
Intel 80486 DX

Příspěvekod jack08 » stř 17. úno 2010 2:04:42

Tlačítka "Odeslat a Upravit v editoru" jsou opravdu nepraktické a možná by stálo za úvahu spojit "Rychlou odpověď" s "editorem", respektive editor úplně vynechat, zvětšit pole pro text a místo tlačítka "Upravit v editoru" použít "Náhled".

Představivost je důležitější než vědění. (A.E.)
Nejtěžší věcí na světě je pochopit daň z příjmů. (A.E.)
jack08
Intel Pentium II

Příspěvekod Lukfi » stř 17. úno 2010 7:25:05

Na to my asi nemáme páky, rychlá odpověď tak jak je teď už není plugin, ale součást phpBB.
Huang-Mooreův zákon: Číslování grafických akcelerátorů nVidie se zdvojnásobí každých 18 měsíců
Obermaier-Fermiho teorém: Z výkonu grafické karty nVidia, která bude dostupná nejdříve za dva měsíce, se posadíte na zadek
Lukfi
Gillette Fusion Phenom

Příspěvekod vanDave » stř 24. úno 2010 21:47:52

Dívám se, že se množí recenze na zdroje, hlavně na mou oblíbenou značku Enermax. :clap:
Neplánujete udělat extra chlíveček pro zdroje? Třeba mezi skříně a disky, po vzoru některých int. obchodů, kde jsou skříně a zdroje v jedné sekci? "Vyhledávání" by se mohlo posunout třeba mezi "Diskuzní fórum" a "Powered by Asus". A pokud by zbylo místo, tak by se z periferií mohly vyčlenit tiskárny nebo přidat sekce "Ostatní", jak jsem zahlédl u titulku k recenzi "Killer Xeno Pro: co dokáže hráčská síťovka za 2500 Kč".

Jaký je vlastně praktický rozdíl mezi testem a recenzí?
Třeba recenze/testy (různých) monitorů od stejného autora jsem našel jak v sekci recenze, tak i v sekci testy.
Nerejpám, jenom se ptám. Díky.
Naposledy upravil vanDave dne stř 24. úno 2010 22:52:52, celkově upraveno 7
Dal bych si pivo, protřepat, nemíchat. Henry Propper v Pár Pařmenů. :D
Prodám: Webku Logitech C250 a bílou myš s modým nasvícením Acutake white Vše v záruce. Myš pouze rozbalená a vyzkoušená.
vanDave
Moderátor

Příspěvekod nuff » stř 24. úno 2010 22:06:54

Lazar píše:Logo Extrahardware.cz ve foru umoznovalo snadno prejit na hlavni stranku magazinu EHW. Nyni ukazuje na forum. Je to tak spravne?

Myslím, že se jednalo o to černé logo. Ale možnost se dostat z fóra na hlavní stránku magazínu mi docela chybí.
Obrázek
nuff
AMD Phenom X3

PředchozíDalší

Zpět na Články a web ExtraHardware.cz