AllowedCry píše:hej něco vám řeknu je to můj názortohle už je tak ohráté a trapné že to ani není možné dost mi to připomíná novu prej další superstar
![]()
omg kdo se na takovou hova..u bude dívat
dx11 pro mě není žádný trhák
a nějaké další funkce taky ne nwm jaká je u AMD situace ale připadá mi to jako by byli zoufalí

MicrO píše:zajímalo by mě to o tom přejmenování ? nikde jsem o tom neslyšel
dohnalik píše:nvidia vlastní prakticky 100% profesionalniho trhu s Quadry a Teslami, a tam si prostě AMD neškrtne.
Možno si si nevšimol, ale Arg hovoril o segmente HD5450 a GT220, pretože ak bude APU niekde kúsok pod HD5670, tak to samozrejme počíta aj s týmto nárastom nárokov užívateľov. Aspoň ja som to tak pochopil.SamanCZ píše:ono to neni tak uplne jisty, totiz sice se zveda vykon integrovanych reseni, zaroven ale stoupne i vykon u toho zakladniho dedikovaneho reseni
To bude vždy tá ľahšia možnosť.SamanCZ píše:v tomhle vidim nejvetsi problem prave u AMD, ktere si konkuruje samo sobe a musi se dohodnout samo sesebou
Prvá časť je možno čiastočne pravda, ale osobne mám pocit, že Athlony/Phenom II sa nepredávajú až tak zle pri svojich cenách... vždy je to len otázka ceny (vôle/nevôle intelu pustiť sa do cenovej vojny). A keď som tak pozrel na predbežné testy integrovaného GPU v SB, tak nemám pocit, že intel bude potrebovať Nvidiu.SamanCZ píše:Intel v tomto segmentu svoji pozici silne posili na ukor AMD kteremu proste CPU za poslednic dobu moc nejdou a Nvidia se muze s Intelem na te vlne svest
Toto by som si teda nedovolil prezentovať ako nejakú samozrejmosť... Táto "imaginárna výhoda" sa môže ľahko rovnať nule... alebo aj nemusí.SamanCZ píše:A v podovnani s konkurenci? konkurence ma momentalne jednu velikou vyhodu na sve strane, ma novou architekturu ktera si svuj neprilis uspesnej podod prozila teprve pred rokem a navic v kombinaci s nepovedenym vyrobnim procesem, to AMD teprve vsechno ceka
Toto tiež nie je také isté... žijeme v dobe štandardov, a stále je na koni MS... práve oni rozhodnú čo bude a čo nebude potrebné...SamanCZ píše:minimalne ta nova architektura bez ktere by v budoucnu nemeli sanci v dalsich oblastech grafiky
Uvidime jak se projevi Llano. Mit GPU vykon v podobe 480SPs v CPU v zakladu je docela skok od integrovanych 80SPs.SamanCZ píše:...
yuri_cs píše:Uvidime jak se projevi Llano. Mit GPU vykon v podobe 480SPs v CPU v zakladu je docela skok od integrovanych 80SPs.SamanCZ píše:...
Z logiky veci to vyplyva. AMD muselo tak jako tak radikalne prepracovat mem radic, uvidime jak se s teoretickym nedostatkem propustnosti vyporadali. Neco se da vycist z dokumentace k rodine AMD 12h.Coololooser píše:Obavam se ze to ale po herni strance zabije pametovy subsystem.
yuri_cs píše:Z logiky veci to vyplyva. AMD muselo tak jako tak radikalne prepracovat mem radic, uvidime jak se s teoretickym nedostatkem propustnosti vyporadali. Neco se da vycist z dokumentace k rodine AMD 12h.Coololooser píše:Obavam se ze to ale po herni strance zabije pametovy subsystem.
Arg píše:ne ty tvrdíš, že low-end se posune, čímž připouštíš, že opravdu low-end jak ho známe dnes zanikne, prostě se budou kupovat karty 2000,- a dražší
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník