Pustil jsem se do instalace. Instaluju z externího USB disku. Instalační program je až na pár drobností k nerozeznání od toho z Windows 7.
// Takže nainstalováno. Instalace trvala 13 minut čistého času až do naběhnutí na stabilizovanou plochu. Cítím se jako na smartphonu.
Takže ve stylu Metro UI je vlastně jen nabídka Start. Ta je na celou plochu. Jinak si můžete normálně zapnout obyčejnou plochu.
Viditelně se změnila práce s dvěma monitory. Sám mám displej na notebooku a další připojený monitor; lišta je na obou, nabídka start na ní se dá přepínat mezi jednou a druhou lištou.
Zatím funguje Total Commander, ačkoli při instalaci i při spuštění programu Windows vyhodil hlášku, že má program problémy s kompatibilitou, nic se nestalo a vše funguje, jak má. Večer se podívám na víc aplikací a kdyžtak dodám nějaké screeny.
Ještě doplním, že smartphone nepřipomíná jen nabídka Start, ale i přihlašovací obrazovka, kde mám velké hodiny, info o baterce a o signálu, a když celou tuhle tapetu odsunu, odemknu přístroj a dostanu se na samotné přihlášení

Uživatelské infoNa recenzi: HP Pavilion dv6-6c60ec,
Acer Aspire One D270 - Atom N2800,
Samsung 700Z - po všech stránkách úžasná 15ka,
Dell XPS 15 (L502x) - herní notebook, co má perfektní všechno kromě herního výkonu,
HP ProBook 4535s - AMD A6-3420M na test přetaktování atp.