Ovladače na XP na W7

Windows, Linux, UNIX, ... vs. PC hardware

Ovladače na XP na W7

Příspěvekod Leclerk » sob 16. led 2010 19:50:19

můj PC je AMD Sempron 3000 , grafika GeForce 6600 a MB Gigabyte GA-K8NE, mám windows XP a chtěl bych si nainstalovat windows 7, pojedou mi na nem ovladace z XP , nebo si musim stahnout nové?
Leclerk
Intel 8080

Re: Ovladače na XP na W7

Příspěvekod Aries » sob 16. led 2010 19:56:22

Musis pouzit ovladace urcene pre dany OS. Btw, kolko mas v tom pocitaci pamate? Pre Win7 by som odporucal aspon 2GB. Rozbehnes to aj s 1GB, ale nebude to taka slava... To radsej ostat na XP.
Aries
Moderátor

Příspěvekod djbuba » sob 16. led 2010 20:25:21

Nemusíš vůbec nic stahovat - vše se ti stáhne automaticky při instalaci a následně přes Microsoft Update se ti bude vše dále aktualizovat.Toho se vůbec neboj.
Pokud budeš mít ty 2 GB ramky jak píše Aries,tak budeš na W7 určitě spojený.
djbuba
Intel 8080

Příspěvekod Leclerk » sob 16. led 2010 21:05:39

RAM mám 1,5GB , takže něco mezi. A to se mě stáhnou ovladače hned při instalaci OS? nebo až budu chtít instalovat ovladače na XP , tak ono si to stáhne nové ovaldače na 7 ????
Leclerk
Intel 8080

Příspěvekod Aries » sob 16. led 2010 21:11:17

Ovladace urcene pre XP ti to pravdepodobne ani nevezme, zahlasi chybu pred instalaciou... Ovladace by ti mali byt automaticky ponuknute po instalacii systemu, ak sa nemylim (vo Win7 s tym skusenosti nemam).
Aries
Moderátor

Příspěvekod djbuba » sob 16. led 2010 21:27:58

Leclerk píše:RAM mám 1,5GB , takže něco mezi. A to se mě stáhnou ovladače hned při instalaci OS? nebo až budu chtít instalovat ovladače na XP , tak ono si to stáhne nové ovaldače na 7 ????

Nic instalovat nebudeš.Instalace ti vše sama nainstaluje - až si na počítači zprovozníš internet (pevná ip adresa,wifi..) tak pustíš Windows Update,který ti doinstaluje aktuální verze ovladačů (příklad: na grafiku se ti přímo při instalaci nahodí nějaká verze a po spuštění Windows Update se stáhnou nejnovější ovladače co Nvidia vydala,až za měsíc vydají novější verzi ovladačů - opět se ti nainstalujou.
Máš samozřejmě možnost nastavit jestli se mají aktualizace instalovat automaticky a nebo na tvůj souhlas.

Když budeš třeba připojovat novou tiskárnu,tak ji prostě zapneš a připojíš.W7 ji rozpoznají a doinstalují vše potřebné.Opět žádné ovladače nestahuješ.
djbuba
Intel 8080

Zpět na Operační systémy