WoT profilTomas píše:Premiove tanky dostavaju viac kreditov (a neni to presne 50%) ako normalne.
WoT profil
WoT profilTomas píše:no to som si uplne isty ze to neni globalne +50%. napr. KV5 ma vyrazne vyssi xp factor ako T34, ono to priblizne odpoveda cene,
WoT profilT59 dostava 100K uz za cca 2000 dmg
WoT profilTomas píše:no tak aj credit factor, T59 dostava 100K uz za cca 2000 dmg, T34 az za 3500
WoT profilnhkg píše:U kreditů se počítá jenom poškození bez ohledu na tier soupeře. U expů by na tom tieru mělo záležet, ale není jisté, že to mají kluci z wargamingu zaplé.

WoT profilMirek Jahoda píše:Btw, jaký vybavení mám koupít na JgPanthera? Maskovací síť je jasná, ale co dál?
Včera večer jsem mohl s JagdPantherem zabít čoveče AMX50Foch rovnou dva (Encounter, Steppes) – objeli tam ty malé kopečky a natočili se oba dva zadkem k našemu spawnu Houmer56 píše:Dnes se mi povedla hodně infarktová bitva s O704 na Himmelu.... S pořádnou porcí štěstí jsem vyčistil kopec a pak pak jsem ještě zoufal, aby to ten můj tým ***** dotáhl do konce. Situace kdy se náš Tiger schovával v díře na respu a IS4 měla problémy dát Tigera, ke kterému se natáčela motorem a mířila někam do háje mě donutila dát si po pár dnech abstinence cigáro na uklidnění. No prostě klasická ukázka neschopnosti vlastního týmu cokoliv uhrát...
Posuďte sami: http://www.wot-replays.org/replay/50021 ... 92113.html
nhkg píše:@Crux:
U kreditů se počítá jenom poškození bez ohledu na tier soupeře. U expů by na tom tieru mělo záležet, ale není jisté, že to mají kluci z wargamingu zaplé. Každopádně 100 000 kreditů při 2 000dmg jde získat, ale člověk musí hodně spotovat a mít premko.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků