od ffooxxik » úte 17. črc 2012 13:03:59
sry, že furt řeším IS-3, mě ten tank baví, jinej T8 ještě nemám. dík. A neříkejte mě, že jsem měl dát napřed všude opravy, maskování,,,
krátce: vyplatí se maskování?
dlouze:
prosím, malou radu k posádce IS-3, mám první skill 100% a přemýšlím co dál,
1. velitel- opravy, střelec- míření, řidič- klidná jízda, nabíječ- opravy, že bych jako druhý dal:
2. velitel - prostorová představivost (max.3%, skill velitele jenom 2%) , nebo raději maskování? ,
střelec- opravy (už mám zapnuto), řidič- opravy (nebo zatáčení),
nabíječ- dám Perk "ukládání munice", a když potom "zapomenu opravy", tak vyskočí "ukládání munice" na 100% ? a pojedu znovu opravy
hašení - nějak nevím, moc nehořím a mám hasičák,
maskování - nemám představu, jak moc pomůže?
PS: konečně padl Maus, "naložil" jsem mu IS-3jkou (jednou dokonce čelně někam vedle děla asi), ještě mě z němců uniká E-100, a stockovou S-51 sundal AMX50 Foch, napřed za 350dmg a pak si hezky počkal až mu "hevíci" uberou a naštěstí ho při 200dmg trefil, jsou mě tam vzácnější hlavně arty, který nemám killnutý, a s IS-3 su proti tieru 10 rád za každou dmg. Nevím proč se na Master Tanker ženu s tier 8, ,,, se mě enemáci smáli, že s S-51 nic netrefím a s takovou dmg nic nekillnu kromě lowtierů, neví, že su stock a posádka nemá 100%, dneska jim konečně ukážu s 203mm!