od ffooxxik » úte 07. srp 2012 13:04:35
dík za ohlasy na T29/T32, k T32 ještě dlouhá cesta a potom nevydržím a vyměním to, omlouvám se, že jsem to ještě neudělal, budu se snažit vypsat garáž, na IS-3 mám víc než 350 bitev (je to můj nejhranější tank, potřebuju dotáhnout druhý skilly) a pár her s IS-8,,, T29 s 90mm i šla, jet s nějakým lepším tankem a hrát na dekly, jen nesmělo něco vyjet na steč, a často to bylo jako tlouct je klackem, a velký je velký, s nabijákem cca ROF 5 a výsledný DPM dává lepší než papírový s 90mm, IS-3 mám ROF 5,2 a jde to, musí,,,, z toho spodku su zatím zoufalej, ISka někdy zázračně dingnou a podrží.
Včera naše smečka ostřelovala stojící SuperPershing na 145m (byl už jenom s Pershingem), dal jsem z IS-3(BL9) 6ran, 1 prošla, okolo děla (mantlet?) nic, korba dolní plát nic, horní plát nic, jedna prošla mezi věží a korbou, čelně dost dobrý,,,, a taky jsem chytnul v 1 hře 3 zásahy do munice, poškozená-opravil, poškozená-neměl čím opravit a pak jsem vybouchnul cca 600hp, nějakej jinej IS-3 mě šel 2x na to stejný místo, to už jsem byl jeden z posledních z našeho vyvražděnýho "týmu".
jsem potkal v jedný hře snad všechny ty tier10 tdčka, ani jsem si je nestihnul prohlídnout ,,,
snad všechny stock tanky jsou hrůza, ale Tiger to je teda něco, říkám si dám aspoň věž, a dělo si nahraju, asi to vzdám a vyzkoumám je taky za free xp, mám 6 her, dobře ve 3 jsem letěl na ammorack, arty mě sejme na ránu, nebo na místě umlátí horda děl, když není scout, tak nejde střílet z dálky.
edit: s Tigerem 7 her, ani jednou jsem nepřežil, a už 4x vyletěl na ammorack, jdu ho tam za plný kredity koupit, opravdu první tank, kde to lítá,,,