Zdravím všechny.
Po pořízení nového disku (toshiba MK1676GSX, 2.5", 160GB) na něj nemůžu nainstalovat Win7. Přesněji při výběru paritition pro instalaci systému není nalezen/zobrazen žádný disk. BIOS disk normálně vidí, zkoušel jsem i volit mezi IDE/AHCI, ale nepomohlo to.
Zkoušel jsem i instalaci WinXP, při ní se disk normálně zobrazí a je možné na něj nainstalovat systém. Dokonce i na stejném počítači, při startu systému z jiného HDD, je tento disk vidět a je možné s ním pracovat. Instalátor W7 je také v pořádku, na jiném disku běží bez problému. Na stejném počítači Win7 dříve normálně běžel.
Je to pro mě docela oříšek. Ještě jsem se s něčím podobným nesetkal. Instalátor W7 z nějakého důvodu nechce zobrazit tento disk jako použitelný pro instalaci Win7.
Moje deska je ASUS M3A32-MVP Deluxe/Wifi-AP. Jestli někdo z vás má zkušenosti s něčím podobným, prosím napište to, už se s tím patlám bez mála 14 dnů a ani po pročtení spousty fór na téma instalace Win7 stále nejsem moudrý (že by windows neměl ovladač pro daný disk? Proč ale bez problému naběhne při spuštění jiného Win7?).
Předem děkuji za všechny rady.